Køge Kor

 

Uddrag af Julekantate, opført den 4. december 2010 ved "10th Advents og Christmas Song Festival" i Szent István Bazilika, Budapest. Under ledelse af komponist og dirigent Henrik Bøggild

Køge Kor

 

Køge kor (93 år) har en lang og spændende historie fra dengang den kendte forfatter, journalist og organist ved Køge Kirke, Carl Bjarnhoff tog initiativ til at danne koret.

 

Koret (32 medlemmer) fastholder en tradition med klassisk kormusik og har haft fantastiske koncertoplevelser i Europa og i Danmark.

 

Marta Kocon ny dirigent for Køge Kor

 

Koret ledes af den polske Marta Kocon. Foruden Køge Kor, underviser Marta Kocon på Køge Musikskole, Farum Koret, og Hørsholms Musikskolens Kammerorkester.

 

Marta Kocon har stor erfaring som dirigent for flere orkestre og kor i Danmark og Polen. Hendes repertoire spænder over flere stilarter og perioder inden for orkester og kormusik.

Nye medlemmer? Ja tak!

 

Køge Kors medlemmer tager med kyshånd imod nye sangere, der deler korets passion for klassisk kormusik og den særlige disciplin koret elsker. Det er en fordel at kunne noder, men ikke en absolut betingelse. Øve Cd’er og lydfiler hjælper hurtigt til forståelse af musikken.

 

Hvis du brænder for at synge klassisk, så ring til næstformand Tove Christiansen på mobil 46 13 96 28.

 

Copyright Køge Kor 2015 © All Rights Reserved